Garmaż na zamówienie

Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, żeby pomóc Państwu w ich przygotowaniu i trochę was odciążyć rozpoczęliśmy przyjmowanie zamówień na garmaż świąteczny. Pomożemy Państwu zaoszczędzić czas i nerwy podczas świątecznych przygotowań aby te Święta były skupione wokół tego co ważne.

Zestawy obiadowe na wynos. Cena zestawu – 18 zł. Zamówienia przyjmujemy od wtorku do piątku.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 22 722 01 13 lub poprzez formularz kontaktowy.

UWAGA – Zamówienie na garmaż min. 0,5 kg jednego produktu. W okresie przedświątecznym zamówienia przyjmujemy z tygodniowym wyprzedzeniem.

Potrawy wigilijne

  • Karp w galarecie – 10 zł / 1 porc.
  • Sandacz w galarecie – 12 zł / 1 porc.
  • Pstrąg faszerowany z migdałami (cała ryba) – 80 zł
  • Ryba faszerowana w galarecie – 8 zł / 1 porc.
  • Ryba po grecku (Dorsz) – 10 zł / 1 porc.
  • Bigos staropolski – 20 zł / kg
  • Kapusta wigilijna- 18 zł / kg

Zupy (Zamówienie min 1 litr )

  • Barszcz ukraiński – 20 zł / 1 litr
  • Barszcz czerwony – 12 zł / 1 litr
  • Żurek staropolski – 22 zł / 1 litr

Pierogi

  • z mięsem – 26 zł / 1 kg
  • z kapustą i grzybami – 26 zł / 1 kg
  • z serem – 26 zł / 1 kg
  • ruskie – 26 zł / 1 kg

Uszka

  • z mięsem – 38 zł / 1 kg
  • z grzybami – 38 zł / 1 kg

Kluchy

  • kopytka – 14 zł / 1 kg
  • śląskie – 16 zł / 1 kg
  • leniwe – 16 zł / 1 kg

Krokiety (Zamówienie min. 4 sztuki)

  • z kapustą i grzybami – 4 zł / 1 szt.
  • z mięsem – 4 zł / 1 szt.
  • z jajkiem i pieczarkami – 4 zł / 1 szt.

Sałatki (Zamówienie min. 0,5 kg)

  • Jarzynowa – 29 zł / 1 kg
  • Jajeczna  – 35 zł / 1 kg
  • Grecka – 38 zł / 1 kg
  • Śledziowa – 40 zł / 1 kg
  • Śledź w oleju – 40 zł / 1 kg
  • Śledź w śmietanie – 42 zł / 1 kg

Smalec (Zamówienie min. 0,5 kg)

Desery

  • Sernik z bakaliami – 35 zł / 1 kg
  • Szarlotka – 35 zł / 1 kg
  • Makowiec – – 35 zł / 1 kg
  • Ciastka kruche z marmoladą – 30 zł / 1 kg
  • Kompot z suszu – 10 zł / 1 litr

Mięsa (Zamówienie min. 0,5 kg)

  • Karkówka pieczona  – 45 zł / 1 kg
  • Schab środkowy pieczony – 50 zł / 1 kg
  • Boczek pieczony – 40 zł / 1 kg
  • Kaczka pieczona z jabłkami (cała kaczka) – 40 zł / 1 kg
  • Schab po warszawsku – 10 zł / porcja
  • Schab ze śliwką w galarecie – 10 zł / porcja
  • Szynka faszerowana w galarecie – 10 zł / porcja